Verbeeld Vandaag
Werk aan morgen


Een beproefd en gelauwerd concept om jongeren landelijk in beweging te krijgen rond een actueel maatschappelijk thema. Op de begroting staan slechts de projectleider en een website.

Meer? Verbeeld Vandaag is het enige concept uit de lijst waar een microbetaling voor nodig is. Dit vanwege de grote toepasbaarheid ervan. Tevens: verbaas u over het gemak van microbetalingen.

Kosten blauwdruk(1 A4): 2 euro 60
Conceptontwikkeling
Verwondering is niet te koop, wel te financieren
ReConcept schrijft teksten en werkt ideen uit met oog op die toekomst. Dit gebeurt in opdracht en zo nu en dan lanceer ik een eigen concept. Om een beeld te krijgen van conceptontwikkeling la ReConcept, hiernaast een greep uit eigen werk dat soms hoge ogen gooide of dat nog steeds doet.

De rode draad bij vrjiwel alle concepten sinds 1996 is de Postmoderne Markteconomie. Centraal daarin staat de constatering dat vandaag de dag er vrijwel geen onderscheid meer is tussen gelijksoortige producten van verschillende producenten. Alleen het verhaal, het  marketingverhaal, is anders. Laten de bedrijven dan een 'goed' verhaal vertellen n waarmaken. Andersss... kunnen we tegenwoordig met n muisklik naar de concurrent.