Gegevens
Contact en zo


ReConcept
tekst & conceptontwikkeling

Richard Reekers

E-mail: r.reekers AT chello.nl
Telefoon:  0653-97.29.27
LinkedIn | TekstNet

Postbank 9106666
t.n.v. Reekers, Nijmegen
BTW 1814.32.742.B02
KvK Nijmegen 230 74 775

Hiernaast vindt u ReConcepts contact- en bedrijfsgegevens. Wat social media betreft was ik er als de kippen bij. Doch anno 2011/12 zijn bedrijf en ik alleen actief op LinkedIn. Ook slapen er nog twee accountjes op Twitter, vooral om de namen bezet te houden (1, 2). En Facebook? Dit is een verademing. Overigens wil dit niet zeggen dat ik iets dergelijks aan al mijn klanten adviseer.

Samenwerking
Op LinkedIn staan vrijwel alle zakelijke vrienden met wie ik de afgelopen jaren prettig tot zeer prettig heb samenwerkt. Eric Caspers van STAAL nieuwe stijl voer ik hier wel op. Hij en ik hebben errrg mooie dingen gemaakt (AV-producties, magazines, campagnes) tijdens aardig wat nachtelijke uurtjes; werkend tegen onverbiddelijke deadlines.
Tot slot een speciale vermelding voor de Nederlandse ingenieur en mede-Marsfanaat: Frans Blok. Jaren voordat Google Mars online kwam, maakte hij het al mogelijk om online Mars, de Rode Planeet, te verkennen. O.a. met de heuvel Reekers Mons op de hoogvlakte van Syrtis Major. Zeer vereerd.