Stem 't Beeldrecht Weerloze Waarden omhoog!

Contact
Links
Archief
Disclaimer
Filosofie (filmpje 4min20)
Oudere voorbeeld-
projecten

ETLD /NewDay.nl
GROUP

Welkom bij het bedrijf voor klanten die overtuigd zijn van een goede toekomst. Een toekomst waar nog wel voor moet worden gewerkt. Welkom bij:Menselijk leven buiten de aarde. Eens gaat het ervan komen. Daarvoor hoeft u alleen maar naar de evolutie die achter ons ligt te kijken. Begin je nu al met de ontwikkeling daarvan, dan heeft dat invloed op aardse zaken. Spin-off in: investeringen, kennis en mens-zijn.

Mooie woorden allemaal, maar vandaag de dag gaat het nog altijd om de pegels. ETLD is het bedrijf, NewDay.nl de klantencommunity en de postmoderne markteconomie het proces.
We gaan alledaagse producten leveren tegen een gemiddelde prijs/kwaliteit. Wie bij ons koopt weet zich niet alleen hiervan verzekerd, ook dat de rest van deze geldmachine ten dienste staat van de toekomst. Een 'goede' toekomst, omdat (o.a.!) ons bedrijf én onze community met het surplus hebben geďnvesteerd in winstgevende projecten. Winstgevend in geld, en in blikverruiming.

Het eerste concrete product waar we mee naar buiten komen is de lange termijn-spaarrekening EvolutiePlan.

De ETLD Groep houdt zich inmiddels op 4 terreinen bezig: ruimte/ruimtevaart, aarde, samenleving & buitengewoon. U bent uitgenodigd de evolutie van dit bedrijf te volgen. Gisteren, vandaag en morgen.
.
SITENIEUWS
Donderdag 27 juli 2008
Beeldrecht Weerloze Waarden & ConsumentenBelasting

Twee projecten uit de community van ETLD/NewDay.nl stonden al online, maar sindskort in schijnwerpers:

1.) Beeldrecht Weerloze Waarden (bWW) - vergeet niet te stemmen, thx!
     Natuur in commercials? Betalen!  

2.) BTW wordt ConsumentenBelasting (CB) - overweeg de petitie, thx again!
     De Belastingdienst zegt het zelf

Donderdag 13 maart 2008Donderdag 13 maart 2008
EvolutiePlan.nl gestart

De laatste versie van het ETLD-concept is vandaag begonnen: EvolutiePlan, een spaarplus- en actief ontwikkelingsinitiatief voor een goede toekomst. Want... die bepalen wij zelf! Klikt u op de  afbeelding voor meer informatie.


Zondag, 11 november 2007
Conferentie Andere Economie 10 januari 2008

Het nieuwe jaar begint goed. De so called 'andersglobalisten' organiseren op 10 januari aanstaande een grote conferentie over nieuwe invullingen aan 'economische groei'.

Wie deze en andere aan ETLD gerelateerde e-b(r)ouwsels een beetje volgt, weet dat we weinig moeten hebben van consuminderen. Waarom? Op globale schaal zal het - behoudens rampen - nooit een kritische massa krijgen. Zeker niet t.o.v. opkomende en gretige economieen als India en China. Doch, de initiatiefnemers bieden goddank ruimte aan andere ideeen en inzichten. Uiteraaaaard staan wij erbij. U op 10 januari ook?- RR

vrijdag, 2 november 2007
Filosofie verbeeld (testfase)

De initiatiefnemer van ETLD treedt naar buiten.

Dinsdag 12 juni 2007
ETLD.ORG is on!

En de laatste: ETLD.ORG - WebTV met "You" als de producent.

® ETLD/NewDay.nl 1996 - online 1999 - 2008