Werksparen & Evolutieplan
Wat banken met uw geld doen, moeten zij weten

V.a. begin 2009 - Vandaag de dag wordt nog steeds geÔnvesteerd om het financiŽle rendement, niet om wat de investeringen doen. Een betere economie bijvoorebeeld, of beter vastgoedbeheer, een betere wereld, een mooiere planeet.
Eigenlijk wel logisch; investeringsmaatschappijen willen waarde voor hun klanten realiseren. Liefst snel ook, want tijd is geld. Dus verzinnen ze ingewikkelde constructies en verknopen zij zich dusdanig met elkaar, dat niemand het begin en einde meer weet.
Werksparen en Evolutieplan gaan als typische NewDay.nl-projecten uit van de premisse dat de klant zelf de keuze moet hebben waar zijn of haar vermogen gaat werken.

De voortdurende onrust op de financiŽle markten geeft navenante effecten op de voortgang van beide concepten. Meer...

Conceptontwikkeling
Verwondering is niet te koop, wel te financieren
ReConcept schrijft teksten en werkt ideeŽn uit met oog op die toekomst. Dit gebeurt in opdracht en zo nu en dan lanceer ik een eigen concept. Om een beeld te krijgen van conceptontwikkeling ŗ la ReConcept, hiernaast een greep uit eigen werk dat soms hoge ogen gooide of dat nog steeds doet.

De rode draad bij vrjiwel alle concepten sinds 1996 is de Postmoderne Markteconomie. Centraal daarin staat de constatering dat vandaag de dag er vrijwel geen onderscheid meer is tussen gelijksoortige producten van verschillende producenten. Alleen het verhaal, het  marketingverhaal, is anders. Laten de bedrijven dan een 'goed' verhaal vertellen ťn waarmaken. Andersss... kunnen we tegenwoordig met ťťn muisklik naar de concurrent.