Archief
et grote grijze archief. In de rechterkolom verstofte nieuwsberichten. In deze kolom oude entreeteksten en een dieplink naar Archive.Org.
terug naar:  nieuwshome

16 december 2010
De zakelijke relatie met Nebib Informal Investment is op mijn initiatief beŽindigd.

RR


20 oktober 2010
Opgeleverd voor Nebib Informal Investment


 17 juni 2010
Duurzaam CuraÁao, een (re)concept onder NewDay.nl uit 2002 beleeft momenteel een opleving. Meer...


 25 maart 2010
Innoflevo(.nl), informatiebeurs en -feestje voor Flevolandse ondernemers en investeerders was gisteren een succes. ReConcept dacht mee en tekende (mede) voor de pers- en internetpubliciteit.


 21 januari 2010
Onder andere opgeleverd in de afgelopen maanden:


29 september 2009 - de Nieuwe MatchMe is uit

De Nieuwe MatchMe, blad voor ondernemers en particuliere investeerders, is weg bij NeBiB, maar vandaag gepubliceerd door de nieuwe Stichting Business Angels Netwerken Nederland. ReConcept tekende voor bladsamenstelling en redactie.


29 juni 2009 - twee nieuwe concepten

  • Liberiaanse textielproductie en naaiateliers
  • Scoop Sloops tegen drijfplastics in 's werelds oceanen
Meer: Conceptontwikkeling

18 april 2009  - MatchMe

Drie MatchMe Magazines op rij waar ReConcept bladsamenstelling en - management voor heeft gedaan en doet
Meer: NeBiB


Begin oktober 2008 - NeBIB | Holland Innovation

Vorige week opgeleverd aan de ontwerpers en drukker: redactie en interviews voor het (door ons) vernieuwde MatchMe - kwartaalmagazine van NeBIB, de matchmaker tussen informal investors en innovatieve ondernemers. Kom naar Holland Innovation in de Jaarbeurs op 8 oktober en ontvang o.a. dit blad aan de balie. 


1 augustus 2008 - BonConsult.Com online

ReConcept tekende voor de site, inhoud en zoekmachineoptimalisatie.


21 juli 2008 - bWW daagt uit: stem!

Vandaag het Beeldrecht Weerloze Waarden van ReConcept/ NewDay.nl  ingeschreven om mee te dingen naar Sprout's Challenger50-competitie. Stemmen gaat heel gemakkelijk en anoniem.
Stem voor het Beeldrecht Weerloze Waarden!top


Eerdere entreeteksten (zie ook Archive.Org)

Site 2008 - 2010
De huisarts trekt aan haar sigaret, de fietsenmaker rijdt op een barrel, de onderwijskundige verwaarloost z'n kind en ik? Ik doe te weinig aan mijn bedrijfssite. Het blijft druk voor anderen. Vandaar... u  bent meer dan welkom!

Met vriendelijke groet,
ReConcept | tekst en conceptontwikkeling
Richard Reekers

Site 2008
ReConcept (1993) is het communicatiebureau van Richard Reekers (1966), dezelfde persoon achter NewDay.nl - een club die naar boven durft te kijken.

Inspiratie komt van het universum en bezieling van evolutie. De bewondering voor beide;  de enormheid en de overtuiging door wat we nu al kunnen zien, vind je natuurlijk terug in mijn dagelijks werk. Deze site laat zien hoe ReConcept dagelijks werkt. Zie hieronder. Ga naar contact  en verbaas u over de prijzen voor een verfrissend geluid over uw organisatie.  En door uw organisatie.

site 2006-2008
ReConcept | tekst & conceptontwikkeling (anno 1993) werkt aan de toekomst met: verhaaltjes, beleidsinitiatieven en identiteitsontwikkeling.

Is er een gezamenlijke toekomst?