NewDay.nl
11 september 2001 - Vier uur vrdat de wereld veranderde (11.23u NL-tijd) kwam ReConcept online met Toekomstcommunity NewDay.nl.

NewDay.nl /is voor mensen, internetters vooral, die losvast de achterban zijn (klanten, peer reviewers, meedenkers) van het bedrijf ETLD. Deze community is de drijvende kracht van het proces postmoderne markteconomie.

Meer... (nwe pag)


Mensen op aarde en in: de lucht, het zonnestelsel en het universum. Waar zijn we? Niet alleen fysiek, maar ook in denken en doen? Hoe/wat/wie moeten we "zijn" om "daar" te komen? Een wereld, een community, op zich...

Conceptontwikkeling
Verwondering is niet te koop, wel te financieren
ReConcept schrijft teksten en werkt ideen uit met oog op die toekomst. Dit gebeurt in opdracht en zo nu en dan lanceer ik een eigen concept. Om een beeld te krijgen van conceptontwikkeling la ReConcept, hiernaast een greep uit eigen werk dat soms hoge ogen gooide of dat nog steeds doet.

De rode draad bij vrjiwel alle concepten sinds 1996 is de Postmoderne Markteconomie. Centraal daarin staat de constatering dat vandaag de dag er vrijwel geen onderscheid meer is tussen gelijksoortige producten van verschillende producenten. Alleen het verhaal, het  marketingverhaal, is anders. Laten de bedrijven dan een 'goed' verhaal vertellen n waarmaken. Andersss... kunnen we tegenwoordig met n muisklik naar de concurrent.