KyotosConcequences.Com
Reken Kernernergie Door!

Eind 2005 - Een NewDay.nl-voorbeeldproject.  Tijdens Duurzaam Curaçao bleek de terugverdientijd van investeringen in duurzame energie de zwakke schakel. Fossiele  brandstoffen waren eenvoudigweg te goedkoop.

Maar zitten alle kosten van fossiele brandstoffen en kernenergie wel in de prijs? Effectkosten; gevolgen voor stad en land van de klimaatverandering. Overheden accepteerden immers dat dit (deels) door menselijk handelen kwam.

Meer... (nwe pag)


Conceptontwikkeling
Verwondering is niet te koop, wel te financieren
ReConcept schrijft teksten en werkt ideeën uit met oog op die toekomst. Dit gebeurt in opdracht en zo nu en dan lanceer ik een eigen concept. Om een beeld te krijgen van conceptontwikkeling à la ReConcept, hiernaast een greep uit eigen werk dat soms hoge ogen gooide of dat nog steeds doet.

De rode draad bij vrjiwel alle concepten sinds 1996 is de Postmoderne Markteconomie. Centraal daarin staat de constatering dat vandaag de dag er vrijwel geen onderscheid meer is tussen gelijksoortige producten van verschillende producenten. Alleen het verhaal, het  marketingverhaal, is anders. Laten de bedrijven dan een 'goed' verhaal vertellen én waarmaken. Andersss... kunnen we tegenwoordig met één muisklik naar de concurrent.