Communityforum

Internetwinkel

Prikbord
Contact
Links
Archief
Disclaimer
Filosofie

ETLD /NewDay.nl
GROUP
ETLD is een ingeving op de bank bij het zien van Bill Clinton in zijn toenmalige achtertuin. Dat was op CNN in '96. De president kondigde de vondst aan van nanofossielen in een Martiaanse meteoriet. Groot nieuws natuurlijk: het eerste bewijs van leven buiten de aarde. Dat naderhand een groot deel van de wetenschappelijke gemeenschap de claim in twijfel trok, maakte niet meer uit. Het levenswerk van de iunitiator was gestart. In september 2001 (net voor...) ontstond de potentiele klantencommunity onder de naam NewDay.nl.


Veel plezier en inzicht hier op de site en vooral daarbuiten.

SITENIEUWS
maandag, 12 maart 2007 - A must see
Donderdag 18 januari 2007 - Buiten stormt het, hier e-binnen is het stil. Nog wel. Die-hards werpen hier een blik naar binnen voor die andere storm.

Donderdag 7 december 2006 - Nog steeds heb ik de tijd niet gevonden om de site volledig neer te zetten zoals beoogd. Dat komt allemaal wel. Momenteel is er belangrijker nieuws:

Maatschappij: het Sociaal Cultureel Planbureau komt met een rapport over wat wl lekker draait in Nederland. Meer ...

Buitenaards: Er zijn sterke aanwijzingen gevonden voor vloeibaar water op Mars, de Rode Planeet. Mijn voorspelling van 2003 dat binnen 10 jaar leven buiten de aarde onomstotelijk wordt vastgesteld ligt op schema. Overdenk de implicaties hiervan!

Aards: Het Koninklijke Weg-concept geniet groeiende belangstelling.


 Zondag 8 oktober 2006  - Vier dagen geleden gaf de webserver de geest waar vrijwel alle aan ETLD/NewDay.nl te relateren websites op stonden. Als je van '99 actief op het internet bezig bent, is dat nogal veel en... niet altijd even consequent neergezet. Hoewel ik het moment van de nieuwe server liever zelf had willen kiezen, is dit wel een goede aanleiding om met een schone doorstart te komen. De bijna volledige geschiedenis van NewDay.nl/ETLD Online vindt u nog wel hier.  RR


ETLD/NewDay.nl 1996 - online 1999 - 2007